Švicarska blagovna znamka Mont Blanc deluje od leta 1924, ko je trgu predstavila precizno izdelano nalivno pero. Njihova ponudba zajema izvrstne pisalne pripomočke, ekskluzivne ročne ure, usnjene izdelke, eleganten nakit, očarljive dišave in sodobna očala.
Podjetje je znano predvsem po kvalitetnih izdelkih in dolgi tradiciji.
Tokrat pa so svetu predstavili luksuzno pametno uro ‘Summit’.
Ura bo kupcem ponudila lepo mero prestiža. Meri kar 46 milimetrov v širino, njena debelina pa je 12,5 milimetra. Na trg bo prišla v dveh oblikah in sicer v nerjavečem jeklu in pa v titanu.
Materiali nam dajo občutek, da v roki držimo staro šolsko uro z ekranom na njej in traja nekaj trenutkov preden ugotovimo, da je to v bistvu pametna ura.
Ura
vir: Google
Čeprav je na trgu že veliko pametnih ur (Apple, LG, itd.) pa je ta nekaj posebnega. Na prvi pogled je videti kot klasična ročna ura, ko pa zasveti zaslon je jasno, da ponuja veliko več. AMOLED zaslon ponuja ločljivost v obliki 400×400 pikslov. Je zaščiten z majhnimi kupolami iz safirinega kristala in je programiran z Qualcomm Snapdragon 2100 procesorjem, ki podpira sistem Android 2.0.
Omogočala vam bo, da si zapisujete svoje aktivnosti in vas opozarjala na klice, sporočila in elektronsko pošto.
pametna ura
vir: Google
Imela bo vgrajeno tudi napravo za merjenje srčnega utripa, delovala bo enako kot ostali fitnes sledilci. Poleg tega pa je tudi vodoodporna.
Summit pametna ura bo na voljo v več zamenljivih stilskih oblikah, ki pa so posodobljene po prejšnjih modelih ur Montblanc 1858 in Timewalker. Vse različice so združljive z gumo, usnjem ali aligatorjevimi usnjenimi trakovi. Montblanc je prav tako zapisal, da bodo v naslednjem letu vsak mesec izdali novo obliko ure, kar je precej navdušujoče.
pametna ura
vir: Google
Na žalost si uporabniki ne bodo mogli ustvariti Summit uro po svojem okusu, to bodo lahko storili le, če se pridružijo ustvarjalni ekipi Montblanca in za to odštejejo osuplih 15.000 evrov.
Montblancovo Summit pametno uro bo na voljo kupiti prek njihove spletne strani in v vseh njihovih trgovinah. Cena za najosnovnejši model je 1.200 evrov.
Vam je všeč? V komentar zapišite kakšno različico bi si vi omislili.

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji