Vsako leto imajo oblikovalci in izumitelji več sto idej, za izumiti uporabna orodja in pripomočke, ki nam navsezadnje omogočajo lažjo vsakodnevno uporabnost! Izbrali smo nekaj najbolj zanimivih in uporabnih – od vseh boste vsaj tri želeli imeti TAKOJ!

1. Enostaven vtičnik

Ne samo da izgleda lepo in elegantno, je tudi zelo enostaven za uporabo. Luknja v sredini vam omogoča, da lažje potegnete kabel iz vtičnice. Lučka v notranjosti pa vas opozarja, če ste slučajno pustili napravo priključeno.

2. Pralni stroj s prostorom za dodatno nalaganje perila

Vir: Google
Tako napravo bi si najverjetneje želel vsak! Vsem se nam je že kdaj zgodilo, da smo pralni stroj vklopili, čez nekaj trenutkov pa smo ugotovili, da smo pozabili na določen kup oblačil. Mala vratca na vrgu glavnih vrat stroja vam omogočajo, da naložite dodatna oblačila med pranjem.

3. Držalo za čebulo

Vir: Google
Genialna inovacija! Preprosto držalo drži čebulo na enem mestu medtem, ko jo vi lahko brez težav narežete!

4. Projektni znak za kolesarje

Vir: google
Ta ideja je zelo izvirna. Projektor omogoča kolesarjem, da drugi vozniki vidijo in poznajo kolesarjevo prihajajoče gibanje na cesti. S tem pa so kolesarji tudi bolj opazni v temi. Znaki se prižgejo samodejno, odvisni pa so od premikanja kolesarja.

5. Ključavnica za pokrove

Vir: Google
To je ključavnica, ki je narejena za vse tiste, ki ne marajo starega izraza “kdor prvi pride, prvi melje”. Ključavnica vam omogoča, da lahko zadevo odprete vi ali pa še kdo, ki pozna kodo za odklepanje!

6. Budilka, ki vam zjutraj skuha kavo

Vir: Google
Ob jutranjem vstajanju je nekaj najbolj prijetnega, če vas zbudi vonj sveže kuhane kave. Genialna naprava, kavomat in budila v enem! 🙂

 

7. Žlična tehtnica

Vir: Google
Ta majhna kuhinjska naprava bo koristna za prav vsakogar, ki ima težave pri merjenju količine sestavin z očmi. Elektronski prikazovalnik na žlico kaže zelo natančno merjenje teže do 300 gramov. S takim pripomočkom je rešen še en kuhinjski problem!

8. Katera izmed neverjetnih inovacij vam je bolj všeč? Zapišite v komentar!

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji