S tako veliko novimi izdelki in pripomočki, ki vsak dan pridejo na trg, ni čudno, da o vseh niste slišali. Sestavili smo vam 5 različnih izdelkov oz. pripomočkov, ki vam lahko pomagajo v vašem vsakdanu in vam naredijo življenje enostavnejše.

Moderna klimatska naprava

Ker je poletje bolj vroče in vroče, ni čudno, zakaj ta nova naprava CoolAir pritegne veliko pozornosti. To je veliko manjša različica standardne klimatske naprave, vendar brez vseh nočnih mor v namestitvi! Samo napolnite notranji rezervoar z vodo in ga priključite v USB vtičnico ter pustite, da deluje. Ko je vklopljena, lahko ohladi katerokoli območje vašega doma v nekaj minutah. Mimo so dnevi plačevanja znatne količine denarja za veliko, okorno enoto, ki zahteva zunanje kanale in veliko dela, ki da se jo namesti.

Vsi ključi na enem mestu

Imate enega od tistih zapletenih, hrupnih in neurejenih kupov ključev? Če je tako, potem zagotovo želite pogledati v KeySmart, ki vam omogoča, da držite vse ključe, vključno s ključem za avto in še veliko več v eni elegantni napravci! To je SMART način za shranjevanje ključev za enostaven dostop.

Obstaja razlog, zakaj je ta pripomoček bil prodan več kot 2 milijonkrat. Omogoča vam, da pritrdite vse ključe v manj kot 60 sekundah, ne glede na njihovo velikost in obliko. Z njim lahko preprosto najdete ključ, ki ga potrebujete. In najboljše od vsega je, da je celo manjši od škatlice gumija. Z lahkoto ga lahko nosite s seboj kamorkoli greste – v vaših kavbojkah, v denarnici – kjerkoli!

In kar je najbolj všeč pri tem obesku za ključe je, da ne drži samo vaših ključev. Lahko ga prilagodite tako, da bo imel vse druge dodatke, ki jih potrebujete, da bi vam olajšali življenje, vključno s USB ključem, odpiračem za steklenice, svetilko, žepno sponko…

Revolucionarni izdelek za čiščenje očal

Čistilo za očala Peeps je posebej zasnovano za čiščenje običajnih očal, sončnih očal, očal za branje in še veliko več. Peeps uporablja edinstveno nevidno čistilo z karbonom za varno in enostavno čiščenje očal pred mastnimi madeži prstnih odtisov, ki nastanejo pri prahu in obraznih oljih. Čistilo za očala Peeps je najvarnejša in najbolj testirana tehnologija čiščenja leč na svetu.

Pravzaprav je tehnologija dobesedno izven tega sveta – saj je edino čistilo očal na vesoljski postaji, ki jo uporablja NASA. Je kompakten, enostaven za uporabo in nikoli ne poteče! Njihova tehnologija bo očistila vaše leče več kot 500-krat!

Odlično čistilo za očala, ki ga lahko vzamete s seboj kamorkoli greste – meri približno 10 cm in je na voljo v 7 različnih barvah.

100% netoksičen lovilec (in morilec) komarjev

Ni presenetljivo, da je ta pripomoček proti komarjem pravi prodajni hit. Z več in bolj izjemno bolečimi in potencialno usodnimi boleznimi in virusi, ki jih vsako leto širijo komarji, je čas, da se ustrezno zaščitite pred temi letečimi morilci!

Mosquitron uporablja pametne in neškodljive UV lučke, da bi pritegnil škodljivce dovolj blizu. Nato jih močan vakuum ujame v “zapor”, kjer se posušijo do smrti.

Rešitev za mnoge vaše težave z zobmi

Strokovnjaki za zobozdravstvo trdijo, da je neustrezna tehnika ščetkanja vedno pogostejša pri večini ljudi. In rezultat je, da zdravi zobje niso tako pogosti, kot bi morali biti. Neustrezno ščetkanje lahko pusti hrano in bakterije, ki se lahko zacelijo, kar povzroča zadah in rumene zobe; sčasoma povzroči gnitje, propadanje zob,…

Naslednjič, ko si očistite zobe s standardno zobno ščetko, se vprašajte: »Zakaj uporabljam isto stvar, kot so jo uporabili v “praveku”?« Jasno je, da je čas, da gremo naprej! Za čistejša usta, svetlejši nasmeh in krajši zobozdravstveni račun. Zdaj imate na voljo SonicX Pro! Ker je to edina rešitev za mnoge vaše težave z zobmi.

 

Avtor: M.J.