Čas branja 1 min

Na Vrhniki se vam vaše sanje o lastnem podjetju lahko uresničijo, saj lahko začnete s pripravo dobrot brez neke večje investicije.

Podjetnik Iztok Škof, ki vodi priljubljeni lokal BJ pub na Vrhniki, se je odločil pomagati talentiranemu kuharju/slaščičarju ali kuharici/slaščičarki pri prvih korakih v podjetništvu z opremljeno kuhinjo, podjetniškimi nasveti in možnostjo prodaje slaščic oz. cateringa njegovim gostom.

Poleg svojega lokala je namreč postavil kuhinjo, veliko 30 m2, v kateri lahko uresničite vašo poslovno idejo. Prostor je primeren za izdelovanje tort, slaščic, sendvičev ali izvajanje catering dejavnosti.

Kuhinja za vaš posel

Kuhinja je locirana poleg šole, trgovine in dobro obiskanega in priznanega lokala BJ pub, v katerem imate možnost dodatno tržiti vaše izdelke/storitve in si tako zagotoviti dodaten dobiček.

Opremljena je s praktično novimi profesionalnimi kuhinjskimi pripomočki in opremo iz nerjavečega jekla (plinski štedilnik na otoku, hladilnik in skrinja, pečica, pomivalni stroj, pečica, tako da lahko začnete opravljati vašo dejavnost takoj brez nekih večjih investicij.

Prostor izpolnjuje HACCP zahteve in je bil pred manj kot enim letom popolnoma prenovljen. Ima svoj ločen vhod, je zračen in z lepim pogledom v naravo, tako da se boste v njem odlično počutili in z veseljem hodili na delo. Po tleh so položene nove ploščice in linolej, tako da je čiščenje prostora še bolj enostavno.

Objekt je enostavno dostopen z avtomobilom in le 5 minut od avtoceste. Na voljo imate dovolj parkirnega prostora za vas in vaše stranke.

Če imate podjetniško žilico in bi želeli svoje sanje po samostojni karierni poti uresničiti s pripravo dobrot, pokličite na 041 685 884 ter se dogovorite za ogled kuhinje in razgovor.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji

DELI