Tedenski izziv je odličen način, kako enostavno prihranite 1.040 evrov na leto, ne da bi opazili! Vse kar morate storiti je, da vsak teden shranite 20 evrov – če seveda lahko. Izziv je narejen za kogarkoli in ga lahko kdorkoli prilagodi, glede na lastne prihodke.
Tudi vi spadate v tisto skupino ljudi, ki se je naveličala odplačevanja dolgov in »šparanja« denarja? Vam je vse skupaj postalo že pretirano monotono in stresno? Nimate več motivacije ali upanja, da boste kadarkoli – karkoli »prišparali«?
Stopite izven cone udobja in si postavite izziv, s katerim lahko enostavno prihranite 1.040 evrov na leto! Izziv vas bo sproti motiviral – vsakič sproti, ko boste znesku dodali novih 20 evrov, boste vse bolj navdušeni. Medtem ko se bo kupček izziva višal, ne boste imeli občutka, da je vaša denarnica bolj tanka!

[adrotate banner=”8″]

KAKO SE LOTITI VARČEVANJA?
Spodaj je razpredelnica, ki je namenjena za polovico letnega varčevanja. Vpišite začetni datum in nadaljujte dokler ne privarčujete želenega zneska. Zakaj razpredelnica? Ker vas bo sproti motivirala, vedno boste želeli več – a vse to samo zaradi tega, ker boste vedeli, da lahko vsak teden privarčujete več!
Razpišite se o svojih finančnih ciljih, mogoče o potovanju, … Napišite kaj vse ste kadarkoli želeli imeti in zakaj, koliko denarja potrebujete za želeno? Cilje s razporedite po prioritetah in se najprej lotite varčevanja za tisto zadevo, ki vam je najbolj pomembna. Ne odlašajte in začnite že danes.
depozit
Vir: Google
Kot že na začetku povedano, si varčevalno razpredelnico prilagodite po svojih lastnih željah in finančni zmožnosti. V primeru, da lahko dajete na stran manj denarja, si ustvarite tabelo za manjši znesek. V nasprotnem primeru pa varčujte po 20 evrov ali celo več!
Dejstvo, da je finančne krize v Sloveniji že davno konec, da je vse več odprtih delovnih mest in seveda, da so omejitve postavljene samo v naši glavi, naj vam bo cilj, doseči tisto, kar do sedaj niste še nikoli!

Varčevanje na tedenski ravni

Veselo varčevanje vam želimo!
V primeru, da vas zanimajo podobne tematike, si lahko naročite brezplačni ogledni izvod revije Moje Finance.
Ali pa si zagotovite uspešne rezultate in dosežen cilj z načrtovanjem prihodnosti tukaj.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji