Marec je mesec, ki ga označuje prebujanje. Je mesec, ko se po koledarskem letu začne pomlad. V tem letnem času občudujemo čudovite gozdove, ki zopet pozelenijo in travnike, katere krasijo cvetoči zvončki, trobentice in vijolice. V mesecu marcu prav tako postanejo aktivne tudi čebele.
Ko se začne spreminjati narava, se začnemo spreminjati tudi mi, zato je pomlad odličen čas za vrtnarjenje. Je krasno obdobje za ovekovečiti našo partnersko zvezo in tako vkorakati v zakonski stan. In kdaj, če ne spomladi, začnemo paziti na svoje telo ter zdrav način življenja?
V prihajajočem vikendu bodo v Celju potekali priljubljeni spomladanski sejmi za vse ljubitelje urejenega vrta in doma, vrtičkarje in sadjarje, pa tudi za vse tiste, ki se pripravljajo na svoj popolni poročni dan, ali pa se zavedajo pomena lastne skrbi za svoje zdravje.
Vsem tistim, ki vas zanima urejen vrt in dom, si krajšate čas z vrtičkanjem in najraje ugriznete v domače jabolko ter tiste, ki sanjate o svojem usodnem »DA« in skrbite za svoje zdravje, priporočamo obisk sejemskega trojčka, kjer boste našli vse za vrt in urejen dom, za svoj popolni poročni dan ter vse v povezavi z alternativno domačo medicino in zdravim načinom življenja!
Sejem FLORA skupaj s sejmoma POROKA in ALTERMED oblikuje spomladanski sejemski trojček, h kateremu se čez vikend pridružita še čebelarska dneva ApiSlovenija.
KAJ: spomladanski sejmi za vrt, dom in srečo ter zdravje
KDAJ: od petka 10. do nedelje 12. marca 2017, od 9.00 do 18.00
KJE: Celjski sejem d.d.; Dečkova 1, 3102 Celje
VSTOPNINA:
  • Odrasli: 6,50 EUR
  • Odrasli 2-dnevna vstopnica: 10 EUR
  • Odrasli 3-dnevna vstopnica: 15 EUR
  • Odrasli – člani kluba Gaia s člansko izkaznico: 4,50 EUR
  • Upokojenci, učenci, dijaki, študenti: 5 EUR

Sejem Flora 2017

Na sejmu s ponudbo za vrt in dom, boste našli vse v povezavi z vrtnarstvom, cvetličarstvom in  krajinsko arhitekturo, na enem mestu. Na dosegu rok je zbrana vsa tradicija, prepoznavnost in vse novosti, ki jih potrebujete za ponovno prebujanje vašega doma in vrta. Hkrati pa vas čakajo aktualne delavnice, predavanja in svetovanja ter kreativne predstavitve mladih cvetličarjev in vrtnarjev.
Vrtnarjenje je splošno znano kot sproščanje telesa in duha, zato se sprehodite skozi različno opremo za vrtnarjenje in vrtno mehanizacijo, poiščite svoj najljubši lonec, korito in okrasno posodje. Da pa le to ne bo prazno, izberite za svoj vrt primerno zemljo, substrate, mineralna in organska gnojila. Vsem tistim, ki se omehča srce ob pogledu na orhideje, pa bo na voljo tudi predavanje in svetovanje o negi te čudovite rože.

Sejem Poroka 2017

Za svoj popolni poročni dan obiščite 16. Sejem Poroka, kjer boste na enem mestu našli najboljšo celovito ponudbo vsega kar je povezano s poroko. Na voljo vam bodo modne revije celostnih poročnih podob, razstave najlepših poročnih šopkov slovenskih cvetličarn, poročnega ličenja, …
Najdite navdih skozi domačnost in preprostost, ki vključuje naravo in zelenje v kombinaciji z lesom. Naj vas zapeljejo pastelni topli toni, ki se svetlikajo v zlati barvi. Lokalna hrana z vajinim osebnim pridihom, bo poroko naredilo drugačno in posebno. Še posebej bosta navdušila z idealno poročno izbiro oblek, v katerih se oba dobro počutita. Poročni dan bo zaznamovala tudi torta, ki vama je na voljo v vseh že poznanih klasičnih oblikah, izbira pa sega tudi do brezglutenskih in veganskih ter tort brez laktoze.
sejem altermed 201713. Sejem Altermed vam omogoča neposredni stik z najboljšimi ponudniki domačih in tujih mojstrov zdravega načina življenja in različnih zdravilnih tehnik. Predstavili vam bodo zdravo kuhinjo in zdravilne tehnike. Ker informacij nikoli ni dovolj, se boste lahko udeležili predavanj, ki jih bodo vodili strokovnjaki. Ob udeležitvi boste deležni sejemskih novosti in ugodnosti.
Poskrbite za svoje zdravje in se seznanite z novimi zdravilnimi tehnikami, zdravim kuhanjem in super hrano za vaše dobro počutje in vitalnost. Namenite večjo pozornost vitalnosti v tretjem življenjskem obdobju in se pozanimajte o odnosu do lastnega staranja ter potreb, ki jih to obdobje zahteva. Skozi naravne rešitve, ki spodbujajo vašo mladost, spoznajte sebe ter nujnost drugačnega razumevanja in spoštovanja dragocenosti staranja.

sejem ApiSlovenija 2017

Na največjem strokovnem čebelarskem dogodku v Evropi imate veliko priložnosti za nakupe pred začetkom čebelarske sezone. Hkrati pa vam bodo na voljo tudi vsa strokovna predavanja o samem čebelarstvu, s strokovnjaki pa boste lahko izmenjali primere dobrih praks.
Zavedajmo se, da brez čebel ni življenja in ni hrane. Čebele nas spremljajo celo življenje, saj predstavlja simbol pridnosti, varčnosti in skrbi za druge, prav tako so tudi zelo učinkovite.
Zadovoljstvo, navdušenje in nova spoznanja ter zabava so ključne izkušnje, ki jih boste prejeli ob pogledu na celotni spomladanski dogodek.
KAJ: spomladanski sejmi za vrt, dom in srečo ter zdravje
KDAJ: od petka 10. do nedelje 12. marca 2017, od 9.00 do 18.00
KJE: Celjski sejem d.d.; Dečkova 1, 3102 Celje
VSTOPNINA:
  • Odrasli: 6,50 EUR
  • Odrasli 2-dnevna vstopnica: 10 EUR
  • Odrasli 3-dnevna vstopnica: 15 EUR
  • Odrasli – člani kluba Gaia s člansko izkaznico: 4,50 EUR
  • Upokojenci, učenci, dijaki, študenti: 5 EUR
Več informacij in podrobnosti programa najdete tukaj!

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji