Danska blagovna znamka pohištva in notranje opreme za dom JYSK že od leta 1979 svojo zgodbo o uspehu gradi na zadovoljstvu zaposlenih. Prav v ta namen so aktivirali globalno kampanjo “Bring dedication, ki so jo v Sloveniji poimenovali #Peljem te v službo. V kampanji želijo na inovativen način predstaviti JYSK kot delodajalca, ki odlično skrbi za svoje zaposlene in jim nudi možnost napredovanja ter stimulativnega plačila.

Pri JYSKU ne sledijo le trendom na področju pohištva in opreme pač pa tudi v pristopu do zaposlovanja. S kampanjo želijo za zaposlitev navdihniti mlade med 18. in 27. letom, ki so končali šolanje in iščejo zaposlitev. Zato so se odločili, da bodo svoje potencialne zaposlene nagovorili preko najbolj aktualnega družbenega omrežja za mlade – TikTok. V to kampanjo so vključili tudi dva znana slovenska tiktokerja – Lauro in Nika, ki se bosta za en dan pridružila ekipi zaposlenih v JYSK prodajalni.

JYSK – velika priložnost za mlade – Peljem te v službo

Iščete prvo ali novo zaposlitev? Ali vidite izzive namesto problemov? Radi navdihujete ljudi okoli sebe? Potem je JYSK pravo (delovno) mesto za vas!

Poglejte, kako se je tiktoker Schwarzzi znašel v novi vlogi JYSK-ovega zaposlenega:

Dobro je, da mladi čim prej začnejo razmišljati o karieri in predvsem, da najdejo nekaj, kar jih veseli, kjer lahko napredujejo in postanejo najboljši. Ne samo nekaj, kar jim trenutno najbolj ustreza, ampak da razmišljajo vnaprej. JYSK je dinamično in ambiciozno podjetje, PRI NJIH je dobro delo nagrajeno, hkrati pa je delo tudi zabavno, kar sem preizkusil tudi sam.

Pri JYSKU se želijo preko tIktokerja Schwarzzija približati mladim s kampanjo #Peljem te v službo in jim tako ponuditi navdih za nove (karierne) priložnosti. Sam Schwarzzi je zelo užival v svoji novi “službi”. Zakaj ne bi tudi vi? 🙂

Katere so torej tiste stvari, ki JYSK uvrščajo med najboljše delodajalce na svetu?

1. Pozitivno delovno okolje

Poleg plače in stimulativnega sistema bonusov so zaposleni v JYSKU deležni tudi ostalih ugodnosti in motivacij preko teambuildingov, regionalne zabave za zaposlene in družinskega piknika, na katerega so vabljeni tudi družinski člani zaposlenih. Na ta način proslavijo skupne rezultate in vzpostavijo (ali celo okrepijo) odlične medsebojne odnose.

JYSK spodbuja tudi aktivno življenje zaposlenih v prostem času. Za humanitarni tek Wings for life JYSK celo plača kotizacijo vsem zaposlenim, ki se tega želijo udeležiti. Humanitarnost JYSKA pa se kaže tudi preko ostalih programov, kot je na primer Zgodba za lahko noč, s katero skupaj z Zvezo prijateljev mladine obnavljajo otroška letovišča.

2. Iskanje talentov

JYSK se zaveda, da so zaposleni njihov kapital, zato jim omogočajo številne možnosti izobraževanja in napredovanja. Največjo pozornost namenjajo razvoju mladih ljudi. Zato vsem, pri katerih prepoznajo talent, nudijo možnost vpisa v Akademijo talentov, ki je priprava na SMT akademijo (Store Manager Trainee), preko katere zaposleni pridobijo znanje in veščine za poslovodjo (Store Manager).

V JYSKU vedno lahko napredujete, saj je njihov cilj, da vsaj 90% managerskih pozicij zasedejo zaposleni, ki so šli skozi celoten proces učenja in razvoja v njihovi organizaciji. Na ta način dajejo zaposlenim možnost, da postanejo njihov dolgoletni delodajalec in partner.

3. Nagrajevanje talentov

Da zadovoljni zaposleni delajo bolje, se zavedajo tudi v JYSKU, zato jih pri delu motivirajo z bonusnim sistemom. Le-ta se nanaša na ustvarjen promet posamezne trgovine glede na predhodno leto. S tem so zaposleni v posamezni prodajalni dovolj motivirani, da delujejo kot tim. Dodatna motivacija pa je, da zgornja meja izplačanega bonusa ne obstaja. Torej, več zadovoljnih kupcev pomeni večjo bonusno stimulacijo za zaposlene.

JYSK z zgoraj opisanim dokazuje, da je delodajalec, ki vlaga v svoje zaposlene, spodbuja talente in jih razvija. Prav to so izkazali tudi zaposleni, ki so sodelovali v Forbesovi anketi, v kateri so ocenjevali pripravljenost zaposlenih, da svojega delodajalca priporočijo prijateljem in družini. Izmed 750 najboljših delodajalcev na svetu se je JYSK na lestvici uvrstil na zavidljivo 376. mesto.

S klikom na spodnji gumb se prijavite na zaposlitveni razgovor.

 

Vsebino omogoča:
JYSK