Urejate novo stanovanje, preurejate staro ali potrebujete le malo osvežitve v vašem domu? Sprememba barve na vaših stenah je pogosto najlažji in najboljši izbor. Če nimate navdiha, ga lahko poiščete v našem horoskop vodiču skozi notranjo opremo! Katerem znaku ustreza katera barva pa si preberite v nadaljevanju.
Oven – rožnata
Ste dinamični, samozavestni in se ne bojite eksperimentiranja. čeprav bodo mnogi rožnato razglasili za otroško barvo, vi veste da je močna, pogumna in povsem sprejemljiva za odrasle.
 rožnata
rožnata
Bik – črna
Nekateri vam bdo rekli, da ste trmasti, vendar vi veste, da imate samo močno stališče. Znate ceniti lepoto in razkošje, zaradi česar ste vedno trendovski, in prav to je razlog, da vam črna obleka tako dobro pristoji – je trendovska in drzna, kot ste vi!
črna
črna
Dvojčka – rumena
Dvojčki so živahni, prilagodljivi in zelo družabni. Sončno rumeni odtenek popolno pristaja takšnim družbeni metuljem! Konec koncev, rumena je prilagodljiva bara – z njo lahko kombinirate skoraj vse, kar pomeni, da se je ne boste hitro naveličali.
rumena
rumena
Rak – svetlo modra
Od vseh znakov, ste vi tisti, ki najraje preživljate čas doma. Modra barva neguje in hrani, kar vam bo pomagalo da se napolnite z energijo. Poleg tega, bo ta odtenek spodbudil vašo ustvarjalnost.
svetlomodra
svetlomodra
Lev – vijoličasta
Ko govorimo o drami, vedno lahko računate na leva! To mislimo o najboljšem možnem smislu. Ste začimba v vsaki družbi, in brez težav jo navdihujete v svojem značilnem slogu. Vijoličasta je kraljeva barva, kar vam popolnoma ustreza.
vijoličasta
vijoličasta
Devica – bež
Ste tip osebe, ki lahko vidi razliko v 20 odtenkih bež barve. Kot pravim vsestranskih osebam, je za vas nevtralna barva logičen in pameten izbor.
bež
bež
Tehtnica – zelena
“ostri ampak pošteni”, je opis, ki vam najbolje pristaja. Imate močne osebne poglede, ampak tudi mehkejšo stran, ki zna ceniti lepoto v vseh njenih oblikah. Vaš življenjski cilj je vzpostaviti ravnovesje in zato vam zeleni odtenki najbolje odgovarjajo saj predstavljajo harmonijo.
zelena
zelena
Škorpijon – rdeča
Ste strastna oseba, ki se popolnoma preda v vsem, kar počne. Rdeča barva predstavlja vašo odločnost. Vaši “instinkti” si najbolj natančni.
rdeča
rdeča
Strelec – rjava
V skupini prijateljev ste filozof, znan po deljenju modrosti. Čeprav so strelci pogosto polni energije, vas ta odtenek pomirja.
rjava
rjava
Kozorog – siva
Disciplinirani kot ste, načrtujete svojo prihodnost, verjetno tudi za 5 let vnaprej. Ta nevtralna barva in brezčasni odtenek je odličen za vas. Menimo da je težko, vendar vemo da boste med možnostmi našli najboljšo barvo zase.
siva
siva
Vodnar – oranžna
Družabna in hkrati povsem neodvisna, vaš okus vedno teži k nenavadnemu in električnem. Vi ste izvirni in vidite vrednost v stvareh ki se jim drugi izogibajo. Tako kot v tej barvi. Ta živahen odtenek je unikaten, tako kot vi.
oranžna
oranžna
Ribe – modra
Kreativni, občutljivi in sočutni, vi ste pravi vodni znak. Tako kot rak, naravno težite k modrim odtenkom saj vas sproščajo. Vendar pa je vaša izbira temnejši odtenek.
modra
modra

Kako vam je všeč izbira barve za vaše nebesno znamenje? Komentirajte spodaj! 🙂

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji