Ko pridete do spoznanja, da v zakonu niste srečni in vse pelje k temu, da se boste morali ločiti, je to lahko zelo stresno in boleče. Toda kako veste, kdaj ste pripravljeni na to? Kako ste lahko prepričani, da zdaj pa res ni več poti nazaj in da je nastopil čas, ko morate v svojem življenju obrniti nov list?
ločitev
http://dellinolaw.com
Res je, da vam natančnih odgovorov na ta vprašanja ne moremo dati, lahko pa si preberete nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali pri vaši odločitvi.
Prepričani ste, da vam je bolje, če ste sami
Vsakdo od nas pogreša kako uro ali pa popoldne čisto samo zase, a ko spoznate, da se bolje počutite, ko partner ni prisoten, kot pa takrat, ko je, je to morda znak, da je bolje oditi iz zveze kot pa živeti v nesrečnem zakonu.
Vaše potrebe niso več pomembne
Zakon je partnerstvo in oba s partnerjem bi morala stremeti k temu, da dopolnjujeta drug drugega tako psihično kot tudi fizično in duhovno. Ko spoznate, da vašemu partnerju ni več do tega in vse skupaj postane enostransko, je morda čas za odhod.
Skupaj sta le zaradi otrok
Otroci so zelo pametni. Vedo več, kot si lahko predstavljate, in anemičnost lahko začutijo, četudi se trudite to prikriti. Otroci odraščajo z mislijo in željo, da bi si ustvarili življenje podobno vašemu. Nikar ne dovolite, da si mislijo, da je odnos, v katerem se nahajate vi in vaš partner, normalen in zdrav.
ločitev
http://www.explosion.com
Poskusili ste z zakonskim svetovalcem, a vseeno ne gre
Po navadi se pari odločajo za ločitev, ko spoznajo in si priznajo, da čez določene stvari pač ne gre, čeprav se še toliko trudijo. Zakonsko svetovanje zahteva predanost in voljo obeh partnerjev. Nenehen trud obeh v spreminjanju odnosa do drugega za skupno dobro v zakonu.
Zloraba
Psihična ali fizična, niti ni pomembno. Zlorabljati se ne smete pustiti nikomur in nikdar!
Nezaupanje partnerjev
Vsak zakon in zveza temelji na zaupanju, razumevanju in skupnem spoštovanju. Ko opazite, da v vašem zakonu tega več ni, potem je to velik pokazatelj, da ta oseba morda ni več za vas.
Zapomnite si – biti samski ni stanje bolezni. Bolje biti sam kot v zvezi, ki vas duši. Lahko se posvetite sebi in počnete, kar vas veseli.
ločitev
https://www.forbes.com
In ne pozabite: Ko se ena vrata zaprejo, se druga odprejo!

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi :)

Facebook komentarji